Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

{::}Wuts On My Table...{::}

Diz entry was made due 2keinginan pas baca entry Abg Onggon tek... Mcm2 jk atas meja nya... SO diz is wuts on my table...
Other than stationery, ada tisu k emergency nk berak ka, kalendar, jerawat preventor krim(ahaksss), Dequardin, Kit Kat, Hp card reader, mmc and card Reader - digunakan utk check balit kad yg dah di coding...
D other side gik... store keys - mun ilang ya parai gue..., chop2 kerajaan, outstanding member cards - bok siap marek... aieee...hp spare ku tek duhal enterframe juak, pen ksygn ku...PILOT... nya nyaman d pakei...

Diz side lak... ada printer epson ku...sitok lah aku slalu print personal things ku...heeeeeee... cermin ya satu kewajipan k melengkapkan kaunter opis ku... buku ijo ya k ku tulis apapa yg aku teringat utk d bentangkan dlm mesyuarat bulanan Parlimen... benda besar melintang ya namanya ENCODER machine. Towklah yg digunakan utk coding kad member so nya pun info activated on the spot... kukulatur ku... telefon utk berborak ahakss...

Towk tray2 ku k kah paper work ngn member file... Benda nk mcm dinosour ya, k ku paging... ishhh mun mok tauk, aku tk dj xbtauliah... byk customer ku mdh mun aku paging, cdak asa d airport... hahahaaaaaa... sapa2 yg asa kenal jk ngn aku, tegur jk k... asa2 nya ada yg dah tauk siney ku keja tok...

Bg Onggon... kmk pun ada lirik juak atas meja kmk... AKu suka lagu towk lamak towk - TERLANJUR CINTA... Nang d apal ku... Sbb aku rasa mcm ya lah situasi aku kinek towk... Hmmmmmmm... Aku sbnrnya perlukan kekuatan skrg... Kekuatan aku da rapuh menaaaaa...

Mcm abg Onggon juak... aku pun ada lekat2 pic kat dinding... Mostly pic aku ngn xcolleuge ku...Mdm Inawatie... Kenangan ya bah... Klak sum other day, lak aku story apa story kmk 2 d kaunter ya... Mcm2 uuuuuu... N i will write bout my new partner too... wpun nya owg bwhan aku, but i prefer 2treat him da same level as i am...

Hmmm... asa nya ya jk koh... My job is more on product sell, customers satisfaction... Paper work pun bila ada keja, bila ada meeting or aku ada molah committee member meeting... which mean 2say... sbln skali bok ada paper work... best sik... Bah oklah... puas dah ati ku niru blog abg Onggon towk... Hahahaaaaaaa...

5 Tinta Menari Bersama...:

Su iJamm said...

Mun mek molah entri ngeso apa ada tas meja kamek, tkejut tak urang nanggar lak..

AmirFX said...

Best lah mun nangga meja ompuan tuk... Ada KitKat... Mok d agak salu tuk... Nyamss2...

eMBuN_mALaM said...

Su - polah jak sia... mok juak tauk... ishhhhh... polah jgn xpolah...

Amir - ishhhh... agak jk... ya baruk KitKat... ada ari ktk leh nemu Cadbury... mun ktk bertuah ada ktk nemu cucur udang d goreng kmk... tp k bekpas jk laaa... ahaksssss...

khairul onggon said...

yerrr.... ktk ada juak cerita atas meja hehehehe... i loike.. sukk kmk nangga koh... tp kwn kmk madah kenak ada toilet paper ya hehehehe... kaber2 lah sikit ekekekekeke..

eMBuN_mALaM said...

onggon - toilet paper ya k emergency...
kdg2 cust kmk suka kah air nya atas meja kaunter mk... mesti ada air cdak tumpah... n sigek juak k emergency kol... ahakssssss...

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers