Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

{::}Anak Aku Lah Di Polah Mcm Towk...{::}

N3 aku kali nie ada kaitan dgn sifat kebinatangan ssorg manusia... Ntah layak atau x di panggil manusia...? Sbb nk mdh nya spesis binatang... Binatang gik sayangkan anak... Hmmmmm... Apalah sesuai owhhhhhh...???

Anak aku lah di polah mcm towk... Aku xduli gik ngn undang2... Biarlah aku di hukum penjara... Asal aku puas ati ngerja org yg merusah anak aku pun... Iboh kata anak aku pun, anak org lain ka, gik mak bapak nya xmolah cdak mcm ya... Apalah d tauk oleh miak umur 3thn...? Eeeeeeee... Geram ati aku aieeeeee... Aku yg blm tauk rasa sorg ibu gik nangis run run nangga anak org d polah mcm tok... Apa gik sorg perempuan yg dah bgelar ibu nangga...? Aku gk sian nangga mak aku pun, cdak kakak2 d tpt kerja aku yg bgelar mak towk ehhh... Ngalir airmata... Sampei kembang gk ya... Eeeeeeeee... Nang celaka nauzubillah min zalim lah org gaji tok... Aku yg xpandei nk curse2 swear2 nyumpah2 leh juak pandei kedirik ngeluar ayat mcm yaaaaa...

Eeeee... Sbb yalah aku slalu mdh dirik ku pun... Bila aku ada anak klak, biarlah aku pun jaga nya... Merik mkn minum dari air tgn ku pun... Biar aku pun ngajar & didik nya dirik pun... Tp agik ngenang aku ngn miak ya ehhhhh... Phobia lah nya seumur idup...

Eeeeeeeeeeee... Aku nang gerrrrrraaaaaammmmmm... Doa aku mudahan binatang ya dikenakan hukuman awam... Iboh undang2... biar org awam yg mhukum binatang towk... Eeeeeeeeee... Laknat nya seumur idup... Biar nya stgh mati ehhhhhh...

Dahlahhhh... Nyumpah ajak aku d kerja entry tok... Apapun... Ktk org nangga dik pun jak laaaaaa... Pasya komen lah sepuas ati ktk org... Nk nyumpah seranah agik lah di alukan...


video

P/s: Video tok asa nya pernah kluar 999 tp xpasti aku ada nangga ka xda... Yg penting bg aku... Aku mok share ngn ktk org suma... Ne tauk ada yg tlepas pandang isu mcm towk... Hmmm... Benda tok baruk jk blaku... Kluarga miak tok heran anak2 slalu lebam2 tp org gaji nya mdh cdak guguk... Alu diam2 dak mak abpk nya msg cctv... Yahhhhhhh... tejentang PUNCA anak2 nya gugok... Eeeeeeeee... Kejammmmm...

8 Tinta Menari Bersama...:

WhiteTulip said...

ya Allah ya Tuhanku..kempang atiii nya molah nemiak ya gyaa....apa jak tauk nemiak yaa...

ne mpuan ya tekk?? mek merusah nya kedak nya merusah miak yaa!!

AmirFX said...

Kmk dah nangga minggu ria pasal bideo tuk... Kmk maseh juak nak carik org gaji ya... Mun nemu kelak sila jak inform... Ingin juak nimpaknya ngn babi ka ngn lembu ka saknya cerik asa kenak tinjak....

eMBuN_mALaM said...

katie & amir,jom kita sama2 carik... eeeeeee... kmk nk tampar2 lok muka nya... pasya pth kan kaki nya yg ceredit glak yaaaaa... jom pakat... yohhhhhh dtg gik geram kmk...

Kelebar Malam said...

nang jahanam... bukan ktk ajak meradang, kmk pun..mun tgn mek dpt masok dlm vc ya, gerenti mampus urg gaji ya ditutoh..mudahan nya mampus kenak lantak lori..badannya hancur kenak gilis tayar lori..

eMBuN_mALaM said...

kelebar mlm - mena kata ktk ya abg... eeeee... gerammmmm...

setiasahabat said...

kalo dapat tu...
kad aku siang2 dia...
melampau betul...

aR _LonG said...

ya Alllah ya ampun...geram mek naga video tuk...bukan setakat asa mek nak bunuh jak urg ya tauk x..
hi...geram mek...

Mdm.Nyza said...

shioh yarabbi~ mun anak kmk d polah nya giya, sblm molah report, mek balas giya juak! sepak-terajang juak, bukan tinjak belakang tp mek ninjak perutnya! aih hey, x sedar kedirik ya org gaji! x sedar d untung!

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers