Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

~Andainya...~

Date: 020210...
Time: 129am...
Location: In my Room...

Hahahaaaaaa... Aku xpat tido... dah brapa ari dah mala tido aher... Max aku tido, kol 430am... So dlm ku xpat tido, aku goo goo lah apa yg patut... Mcm2 info jk aku tauk kblakangan towk... Chatting gk ngn geng2 ku... Huhuuu... So mlm towk tek... errr pg lah... Aku xpat tido... So mcm biasa... Masang impian lah aku tek... Xslh nak... Bkn slalu nk berangan towk... Ehekzzz...

Dolok aku pernah molah n3 mun aku kawen nak... Heheheeeeee... Then n3 sal baby n ibu... I WILL BE DA BEST MOM, MY KIDS WILL HAVE... yerrrr... And now i will share my Dream Home... So hope u enjoy... I'm not rich but its nothing wrong 2dream rite... We can never tell da future...

Aku xmok umah besar... cukuplah Double Story ka... A smaller version bungalow ka... Susah nk bkepong... I mean bila ada anak laaaa :D

Then dlm car porch ya, neylah tauk nk mun ada rezeki... 2010 Honda Accord Coupe bertapok dlmnya... :D heheheeeeee... kck ehhh... cukuplah k mek laki bini... yerrrrrr...

Mun ada rezeki anak... yerrrrr... nmbh sigek keta... Harrier cukuplah... Lagik pun aku xmok byk anak... cukuplah 2 or 3 org jak... Yg penting Insya Allah, ada ompuan sorg pun jd lah... yerrrrrr...

towk ruang tamu... xperlu besar glak... exactly mcm towk pun xpa... huhuuuu... cozy jak upanya wpun simple... mebbe akan molah sigek bilit kecik k lepak or koke ngn geng2... moret2 bah...

towk dining table... aku suka besar... so bila apai indai ngn mentua dtg mkn, xlah gabra glak bcarik kusi meja... eheheeeeee...

towk dapur ku... ku mok dapur mcm towk... aku suka masak wpun kdg2 mls... alaaaaaa... bak kata pepatah... "NAK NGIKAT HATI LAKI, JAGA PERUT NYA DOLOK..." ehekzzz... patutlah byk org laki dah kawen mcm buncit jk owhhh... penuh kasih sayang dlm perut nya yaaaaaa...

towk bilit memadu asmara ku... yerrrrrr... ayat menggoda iman... ehekzzzz... "Mak, mek mok kawen..." aku suka katil xda kaki... seriously aku takut katil ada kaki... ada alien d bah katil... erkkkkkk... seyes aku masih takut gara2 masa kecik nangga muvee Alien dlm tv... so... simple jk bilit ku... yg penting mcm ney bilit ya berfungsi klak... and keselesaan itu WAJIB... mati kuuuuuu...

towk bilit mandi... aku mok bilit mandi yg kalerpul... bok ada feel mok mandik... aihhhhh... kaler ijo priority... yerrrrrr... tido dlm bilit mandik mcm towk pun xpa... ehekzzz...

towk bilit tido baby klak... ahahahaaaaa... bulak ku bah... gila apa...

tadaaaaaaaaa... cute owhhhh... kedak towklah bilit Nur Rannia klak... insya Allah... mesti mok ada ijo2 ikit... bok ceria asaaaa... dah nya besar klak, bok nukar bilit nya mcm towk...

cuteeeee owhhhhhhhh... suka ku ehhhhh... xsbr ku mok nikah cepat2 n then dpt baby girl... yerrrrrrr... sengih2 jak aku ehhhh...

towk k baby boy ku klak... insya Allah mun ada... mun nya gk baby mcm towk laa... klak Mohd Rayyan dah besar, mesti brg nya brutal2 jk klak... ehekzzz... mcm bilit towk...

seeeeeee... ijo itu wajib... ehekzzz... yerrrrrrrrr... lebar jk shinyummm...

OK... towk tmn mini ku klak... antara nya d tanam d dpn umah atau d blakang umah... mun d dpn, nya akan gala2 tmn jak n d blakang umah klak ada meja n kusi2 k BBQ... yerrrrr... k santai2 jak...

huhuuuu... aku pun xtauk towk patut ada ka sik... tp nk... aku suka miak... n mun ada benda towk, aku dpt nandah anak2 ku main ngn anak2 jiran di ctowk... aku xmok jauh dr anak ku... yerrrrrrrr... nang ada... hmmmm...

So ya jak lah... Ktk org mcm ney? Mesti ada impian dirik mpun nak... huhuuuu... Mok juak tauk... Eheheeeee... AOk... ada org masih utang tag ngn aku koh... :p

*dah ngantowk da kmk... niteeeeee...bilalah aku nk ada anak owhhh...? soklan cepu emas utk dirik sendirik... :D *

Di Sini Tintaku Menari...

7 Tinta Menari Bersama...:

am-rie said...

yorabbiiiii..dah mek ngira berapa kos umah impian kitak ya..Agak2 dalam RM2 juta semuanya ko..hehe..
harap impian menjadi kenyataan..

Khairul Antasha said...

kmk mok juakkkkkk...:)

Tag anda sudah di bayar..sila layari blog..hehehhee

Asma Cullen said...

amrie... ya hanya gmbrn... reality nya klak, simple jk... besederhana dlm hidup... yerrr... tp mun dpt nk syukur Alhamdulillah...

Khaisha... okeh... dah mek check... yerrrrrrr...

Faizal n Fashitah said...

Ermmm berdasarkan gamba ya.. umah nok di impi kitak ya atleast 960 Sq.Meters. Yohhh neydaa kecik umah ya eh.. Mansion mewah dah ya... eheh..

Asma Cullen said...

Abg Odio, alulah ktk org ngitong2 owhhh... heheheeeeee... mun ekot anggaran ktk ngn amrie ya, maknanya, tpaksalah kmk carik laki yg agak2 mcm Dato K... xpun Sultan Brunei nak owhhh...

Queen Bunga said...

i want him to be with me in our house..hehehe.

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

ktak orang tok eh... gago ngira kos umah asz... cuba ktak orang baca ayat nok paling besh bagi kamek... *bak kata pepatah... "NAK NGIKAT HATI LAKI, JAGA PERUT NYA DOLOK..." ehekzzz... patutlah byk org laki dah kawen mcm buncit jk owhhh... penuh kasih sayang dlm perut nya yaaaaaa...*

betul sik bang odio??? maok juak kamek masak salu eh mun kamek dah kawen juak... he5x... sak nya buncit... walaupun sik nyaman ne masakan kita, at least... nya dapat juak makan bersama kita and dapat nya merik pendapat tentang masakan kita... betul sik???

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers