Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

~Mengaku Je Lah...~

Ermmm... Arini aku bosan sgt2... Xde keje sgt sbb da settle... Cuma nk fikir event sikit... OK... Sementara nk tunggu jam pulang, i merayau la dlm sites2... Goo2 photo bombs, terjah blog org... So i came across diz sites... Ala lupe lak nk link... Xpelah... ade kat gmbr tuh...

Yang pasti, contents very shocking da bomb uollsss... So pelan2 masa bc n3 nie k anak2 ikan suma...


Jangan gopoh2... Malam masih muda... Ehekzzz... KURANGAN LAJU ok... Unless u drive diz car with diz plat, then u can speed...

Hevvat kan...? Ehekzzz... Tp klu jln jem sana sini, u laju pun xguna lah beb... Power mana pun keta u, kena gak slow... Lembu pun tau ikut peraturan tau... Xpercaya...? Tgk gmbr nie...

Hahahaaaaa... Klu uolll pun xtau nk ikut peraturan, uoll lagilah bwh dari lembu... Oooppsss... Skdr peringatan tau... "Dalam dunia haiwan, tiada manusia... Dalam dunia manusia, ada HAIWAN..." in fact, haiwan pun xkejam mcm "HAIWAN"... Tu iblis tuhhh... 

Hmmm... Back to story... So masa goo2 tu kan... Punyalah tkejut mak tau nyahhh... Rupanya Produser Terkenal yg banyak terbitkan story2 menarik tu, alaaaaa yang Pelakon Terkenal yg juga anak emas beliau tuh,  rupanya atok nenek moyang dorg bersaudara agaknya lah kot... Ermmm... Tapi ntahlahhh... Susah nk confirmkan story tu... Sbb gmbr tu pun agak lama... Uollsss nilailah sendiri... Xkuasa mak... 

Panasss Panasss Panasss... Xtau lah i nk ckp ape lagi... Hanya dorg yg blh jwp persoalan kita skrg nie kannn... 

Tp dgrnya, si Pelakon Terkenal nie dah ada kekasih... Hmmm... I penah lah tanye kat dia...  Ushar2 la sikit... Bkn ape, utk uollsss gak... Tp biasalah kan ARTIS... suka menafikan kisah cinta... Tup2, dorg kawen... Tak pun putus tgh jalan... Alahai ARTIS... Kan baik mengaku jeee... Klu uollsss xpercaya, tgk gmbr bwh nie... Keta peribadi Pelakon Terkenal nie siap ada LOVE LOVE gituuu... Kepada Pelakon Terkenal tuh, baik awak mengaku je...

 Hmmm... Kan kan kannnn... Tp apepun, harap pihak berkenaan menerangkan perkara sbnr... Bkn ape... Awak tu kan artis... Byk peminat... Kesian la kat peminat awak yg sokong awak sejak awal kan... Apepun, i nk p carik bhn lain occay... Kpd si Pelakon, cepat2 lah tunjuk kpd weolsss suma sapa YUM tu... ehekzzz... Kitaorg sporting nyer...

Nota Chenta:// Jangan marahhhhhh... Juz 4fun...

8 Tinta Menari Bersama...:

dukunlintahplk said...

bunyi ruangan bersama huzz jak tok.. haha

Asma Jalalyna said...

heheheeeeee... skali skala poretz.com... ehekzzz...

SEN said...

no comment..no camera please.. (jawapan biasa retis)

Khairul Antasha said...

cehhh sen...no camera kononnnnn..

ruangan gossip..hahaha

Asma Jalalyna said...

@Khairul Antasha mek nk nukar blog jd blog gossip... ahahaaaaa...

Asma Jalalyna said...

@SEN Mah wa mak ohhh Sen... xpe... nyah dok bg jawapan mcm tu, kang mak lagi poret occay...

pelangi said...

hahahaha its funny..nice story lah kak..boring tok sik tauk nak polah pa..

Asma Jalalyna said...

@pelangi tq tq... mek mun boring bok ada idea... mun dak n3 biasa2 jk... kenak ktk boring deng...? xda kelas ritok?

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers