Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

~Menangani Mood GANAS...?~

Hello... Lama dah tak wat n3 baru... Ermmm actually kekeringan idea... Well arini tergerak nk wat n3... Tu pun nk mintak pandangan korg je...

Ermmm... Mcm mana nk menangani insan tersayang yang mood dia mcm ribut taufan...? Yg jd masalah nya, bila mood dia "GANAS" yg jd mangsanya adalah korg... Asyik2 korg... Tak kisahla korg mood ok ke tak ok, PASTINYA korg gak yg jd sasaran...

PS:// Aku sendiri kekadang serba salah sebab klu nk marah balik, xsampai ati... Tp klu di biarkan, aku sendiri yg sakit ati, makan ati n STRESS MELAMPAU... Kekadang dia mcm tak tau yang aku pun ADA PERASAAN... *SIGH*



1 Tinta Menari Bersama...:

VIVIAN said...

talk heart to heart..after dia sudah cool down..hari yang lain..mood yang ok..

mbak bincang..tp jgn mengentam.. pdah la..mun nya ganas..yang terasa adalah ktk..ktk sik sedap hati..or etc.

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers