Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

{::}Pendapat Aku Tentang...{::}

Salam buat semua yg membaca...

Kbalakangan nie aku suka mbca tulisan2 dr bbrapa penulis blog mengenai suasana politik negara kita. Ntahlah... Mungkin sbb aku nie jenis yg mana2 je... Jd aku lbh suka nk tahu akhir cerita drpd awl cerita... So bila aku bc blog2 dorg nie, aku scr xlangsung menambah ilmu politik aku... heheheee...

So slps mbaca blog2 dorg nie... xsikit... banyak... pendirian aku tetap xberubah... Blog Chedet, Zulkifli Noordin dn mahupun yg baru aku ikuti Che Gubard... Bermcm2 yg aku dpt... Tun Mahathir dgn penpdtnya yg lantang namun mberansangkan (nk tau bclah sendiri blog dia k...) selalu memberi inspirasi utk aku... Aku ttanya2 kenape ramai gak yg xsuka dgn Tun nie? Hmmm... klu bg aku... Org benci dia ke org suka dia ke... Itu org nyer suka... Aku plak... Nk kata suka xgak... tp amat mengagumi dia. Sbb klu xkrn dia, agaknya mcm mana hidup Malaysia skrg? Jd aku sbg generasi muda, amat berterima kasih pd Tun Mahathir utk usaha beliau slama nie. Specially bila beliau menangani isu dan kepentingan hak2 Melayu dn org Islam sendiri... Aku salute Tun Mahathir... Dn utk Pak Lah lak, aku no comment. Sbb aku xikut sgt pkembangan dia mcm mana... Psssttt... Sbnrnya aku menyampah tgk menantu dia... heeeeee...

Blog Zulkifli Noordin lak, aku suka sbb penulisan dia sgt menarik. Mcm aku kata, aku xminat politik tp klu dah org yg menulis tau mcm mana nk mencantikkan cerita, aku CONFIRM akan baca. Sama gak dgn blogger Che Gubard... sedikit sbyk, aku tau pkembangan semasa politik negara. Bknnya aku xbc papers. Baca... tp aku menyampah. Isu politik Malaysia nie, balik2 mcm tu gak. Gaduh sana gaduh sini...

Ntahlah... mls aku nk comment pjg politik Malaysia nie... Lain kali lah cita ttg politik... Klu duduk kedai kopi cita2 politik nie, blh thn gak aku... Jgn pandang aku sempoi n bsahaja ingat aku xtau ke pasal politik nie... Blh cuba tau... heeeeeee... Oklah... Salam n Adios...

0 Tinta Menari Bersama...:

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers