Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

{::}bLUrRr...{::}

Ada benda yg nk aku chot chet kan kat sini... Tapi aku lupalah... Hmmm... Xpelah... Crita ttg colleague aku baru je selamat bersalin on 070209 yesssss.... Today... Baby boy dan sekaligus melengkapkan hasrat nya utk dpt 2 baby boy... Hahahahaa... Tp yg special skali baby girl dia aritu... Borned on 31st August 2007... Hmmm... Aku pun apa lg... Dgn sibuk nya aku mengwar2 kan kpd seluruh rakyat tpt kerja aku mengenai colleague aku tu...

Tp yg paling suka skali... Mestilah aku... Sbb aku suka baby... Klu aku dah berkeluarga nanti, aku paling nak sgt2 baby girl... Sbb baby girl comel... Erkkkkkk...bkn baby boy xcomel...comel gak... Tp aku lbh suka baby girl... Hmmmmmmm... bila agaknya kan??? Hahahaaaaaaaaaa...

Hmmmm... Sbnrnya aku xde crita... Teringat kakak sepejabat aku yg bersalin... Terus topik jd topik baby girl yg comel... AKU SUKA BABY GIRL... cuma xtau bila nk dpt...

cOmEL kAn...

Ni pUn cOMeL kAn...

aLaLaLaaa...

cUTeeE...

aHAkSs...

3 Tinta Menari Bersama...:

Ken Cornellius said...

senang polah baby tpi nak jaga ya payah..hehehe..

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

bena kata kau ya ken...

senang molah tapi payah jaga... example nya, aku kinek tok jadi babysitter mun anak buah aku ada d umah tok! he5x

eMBuN_mALaM said...

mmglaaaaa... tp ada time susah juak nk molah baby... example byk bah... org kawen bthn2 pun tp masih susah dpt baby... hopefully i xda prob mcm ya eh...

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers