Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

{::}End Of Jiwang Mode{::}

Salam everyone... Last entry of the jiwang mode... Back 2da real world k... Towklah hujah penutupan kes Jiwang Mode k...

1. Niat ke suro adalah utk smbhyg... Sikit pun xda niat nk ngenteng sapa2... Apa yg berlaku 3hari towk adalah sst yg indah... Sst yg hanyalah kebetulan jak... So xda timbul soal Si Pak Janggut Cute ya tek jodoh I k... Mungkin apa yg aku alami 3hari towk adalah perasaan ku ajak wpun mena aku tek ada berdoa nak.. Xsalah kan...? 3hari aku mengalami situasi di mana tiba2 hati aku terdetik nak noleh ke sudut tertentu waima yg tersorok skalipun n tertangga Si Pak Janggut Cute... And 2x btembung pun bg aku hanyalah kebetulan k... Dah smbhyg d suro yg sama... Mmg lah bertembung...


2. So dgn n3 towk, maka dgn rasminya aku menutup kes Jiwang Mode towk k... Xda speku2 gk k... Kepada yg dah merik sapot n kata2 perangsang slama aku berjiwang2 towk... Ehekzzz... Terima kasih byk2 aku ucapkan... Raya dtrg umah k...


3. So lepas towk juak, maka dgn rasminya, apapa yg berlaku ant aku dn Pak Janggut Cute akan PNC... Ehekzzz... Yerrr... I mean like, mun ada progress ka apa ka, mun ku rasa nk share, i will share... Eeee... xdalah... cth jak laaa... Sbb aku jarang2 mok share feel2 towk aieee... Supan bah... And mok sumthing 2keep 4myself juak bah... Harap maklum k...


4. Tp yg pasti, aku pasti tersenyum n tersenyum kembali bila mengingatkan keindahan saat doa ku termakbul... Bagei apa jk asa... Tp slh juak doa ku ria owhhh... Patut nya ku doa "Ya Allah, mun ada org laki cute dlm suro towk, yalah jodoh n bakal suami ku... Perkenankan lah..." Ehekzzz... Blh xtukar doa owhhh...? Ehekzzz... Ishhh Astaga... Ngucap Embun ngucap... Tp apapun, aku bersyukur... Sbb bila skali doa termakbul, kita berlalak... Tp Alhamdulillah... Aku masih sedar n syukur dgn apa yg aku dpt... So, rasanya ktk org tauk n faham juak apa rasa aku skrg kan... Heeee... Bah oklah... Mok subuh lok... Salam... And terimak kasih k...


9 Tinta Menari Bersama...:

Razak said...

Walopun tek ya hanya perasaan ktk jak p mek tetap mendoakan moga ktk ditemukan jodoh yang baik & seorang yg soleh...dpt mimbing ktk ke arah jalan yg diredhai

eMBuN_mALaM said...

Salam Abg... Terima kasih... amin... mudahan termakbul doa ktk... :D

bunga said...

sikpa kak asz, ne tauk ya jodoh kitak. who knows apa yang NYA dah tulis k kita nak.. apa pun, all the best.. love uuu! :D

Titil said...

Mena ta Katie, Asz. Ne tauk bah nak. Doa-doa jak. Gud lak & lerp yuuu :D

AmirFX said...

Dolphin buleh antar signal beribu batu ngn kawannya... Mun manusia boleh hantar signal ngn tuhan dengan berjuta-juta sel neuron lam utaknya... teruskan jak lah berdoa... Semoga doa ktk tercapai...

Faizal n Fashitah said...

Shiohhh!!~...asa nangga crita chenta endon nok salu muncol lam astro nun eh ehehe..

Ermmm apapa pun, anggaplah si dia itu kambin putih seperti nok dalam gamba di ngkah kitak ya. Insyaallah, pasti dagin nya sedap! ehek

eMBuN_mALaM said...

KaTil... mudahan doa ktk 2 ya makbol... Aminnnn...

AMir apa gk... dgn falsafah nya skali... coba ktk terawih d suro juak... kan dpt mintak tlg ktk kenen2 kan... ehekzzz...

Mr&Mrs FNF, towk bkn sbrg telenovela... towk telenovela pertama Serawak... kompom meletup mun ada produser mok melabur sambil molah mkn selamat tumbang kambing puteh ya...

dukunlintah plk said...

dah pak dukun nilit lam geluk ajaib tek.. nilit punya nilit, alu pitan mata pak dukun.. alu sik jadi nilit.. erkk haha..

eMBuN_mALaM said...

nyalah yaaa... padah jk ktk slh nilit... ktk mmg nilit nk xpatut... ehekzzz...

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers