Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

~Contest Mari...~

Ehhh... Ada ke orang nk join...? Xpelah... Contest nie biasa je... Hadiah nya DSLR... Hahahaaaaaaa... Xlah... Tipu je... Hadiah kecik je... TOP UP RM15 untuk mana2 telco ok...






Senang je... Korang cuma komen kat entry ni... Bagi cadangan hadiah yang TERBAIK untuk birthday MAK aku next Sunday... Sebabnya aku dah BLUR and TAK TAU nk bg apa... Sebab mcm dah bagi byk benda kat MAK aku nie... Jangan lupa sertakan sekali nama dan email korang... Nanti senang aku nk mintak no hp korang...


Ohhh seblum korang bg cadangan, senarai kat bawah nie, tak perlu korang cadangkan lagi k...


1. Perkakasan dapur...
2. Tudung
3. Bracelet / pin2 tudung ke...
4. Makeup Box...
5. Bunga2...
6. Bantal2 comel...
7. Chocolate...


So give ur best ideas... May the force be with you... 





7 Tinta Menari Bersama...:

Faizal n Fashitah said...

Berik mak kitak handbag Charles & Keith. Da juak k nya bergaya time turun pengilan lak ehek XD

Mama Zharfan said...

1) bawa your mom pegi spa ie tempat relax2 sambil massage tu...buat surpriselah, cthnya, ckp nak ajak pegi kedai, tp u bwk pegi spa

2) bagi card bday yg comel, and dlm card tu, u bagilah voucher membeli-belah, that is from ur mom's favourite supermarket, cthnya voucher jusco, or voucher parkson, or voucher Giant, cth ajer tu..u can buy these vouchers from customer service dept kat tempat2 yg i sebut tu...so ur mom dpt bershopping dgn happynya, value voucher ikut ur budget lah...kalau budget tinggi, so tinggilah nilai voucher tu

sekian
mama zharfan
suzie284@yahoo.com

AmirFX said...

Hadiah k mak ktk leh ktk cuba beriknya tibi 50 inci full HD... Ambik gik ktk pakej Astro Beyond.. Bukan apa, dptnya nangga tibi bersama ahli keluarga kelak.. Gentinya hepi...

Khairul Antasha said...

aaaaa... apa kata ktk hadiahkan telekong? telekong nok design kacak2 ya eh..giney mok mdh oooo.. sekali dgn sejadah..

mun xpun, ktk hadiah kmk telekong jak.. :P

wa kaljis said...

pa kata ktk merik hadiah kemre ngan mak ktk hehehe.. kmk no idea.. kali meli kek tulis "hepi bday mak, kmk mok DSLR"?? hehehe

BSI-BSR-VIVIAN said...

ktk berik tiket perlancongan dgn mak ktk..bersama ayah tercinta...sik perlu jaoh2..resort terdekat2 jak,,

Yann Mazian said...

kmk rasa nak, bagus kitak mbak mak ktk g holiday gak. g tempat yg nya suka.

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers