Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

~Sami Yusuf...~

Aku suka Sami Yusuf... Yes benar Maher Zain lebih famous tp Sami Yusuf famous dulu k... Tp aku ttp suka Sami Yusuf... And aku juga Mesut Kurtis... Bg aku dua org ni punya value tersendiri... Nak tanya, brapa ramai yg pernah dgr lagu Sami Yusuf? Mesti xramai... Mesut Kurtis? Native Deen? Hmmm... Mesti ramai yg xkenal kan... Aku pun dulu xkenal... Then kwn aku rekomen Mesut Kutis & Native Deen... 

Pertama kali dgr lagu dorg, tkejut aku... Meski genre musik blainan, namun yg hendak d sampaikan tu sgt jelas... So klu sapaa ada masa tluang tu, leh la try dgr kat utube yerr... Maaf ini bkn iklan mempromosikan dorg k... Skdr nk share sst yg aku minat... Yelah... Sbb dok la nie asyik Maher Zain je... Dulu2 aku sampai naek muak mak aku dgr aku nyanyi lagu2 Maher Zain sbb die xkenal lg... Skrg nie dah kenal, die lak yg lebih2 nyanyi... Hmmm... (ada fhm maksud aku kat sini...)

So oleh krn aku dah xletak da bunyi2 kat blog aku, so aku xleh la nk bukak window blog aku ni dgr lagu... So aku download or dgr kat utube je... SO masa aku nk bukak utube tu, aku terjumpa versi baru Asma U' ALLAH by Sami Yusuf... Xdelah berbeza sgt... Tp awallagu tu, sayu btl hati aku dgr... So korg layan je lah video kat bwh k... Suma ni yg aku slalu dgr la... Especially Sami yusuf... Heheheeee... Lagu lain korg google sendiri lah k...

Mak cakap, klu die masih single, blh suruh die jumpa mak bapak... Anytime... Terus approve... Huuuu... sygnya... Hmmmmmmmm... Xpelah mak... bkn rezeki jodoh Kamek...


Nie lah Mesut Kurtis... Aku suka btl suara die... Owhhh die sungguh simple tp smart btl dlm video nie... blink blinkkk... pol in lop... calon kedua menantu pilihan Mak saya... ngeh ngehhh... Aku yakin mesti sgt merdu suara nya bila mengalunkan bacaan AL Quran...


I will cross the widest sea
I will climb the highest mountain
Just to drink from your hand
By the fountain

Nie lah Native deen... 
I am not afraid to stand alone….
I am not afraid to stand alone….
If Allah's by my side
Everything will be alright
Gonna keep my head up high

Ps:// Why the good one always taken...??? Hmmm...

4 Tinta Menari Bersama...:

ztie said...

sapa yang dah taken tek

Asma Jalalyna said...

@ztie :( Sami Yusuf... wuaaaaaa...

Khairul Antasha said...

sweet na juak mesut kurtis ya... mata & hidung nya..yerrr..sikda lain lah d tangga..

Asma Jalalyna said...

@Khairul Antasha Eeeeee... Mesut xleh d keceng... dah d book mak mek k menantu pilihan... carik org lain k... =P

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers