Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

~Tribute to Saravella's Crafts...~

Nak promote satu new blog nie... Actually dia ada FB Fanpage dahhh... Baru je met the owner tengahari tadi... Sweet lady with sweet smile... Kecik2 je orangnya... Sara namanya... Thanks hantarkan i punyer barang2 tu... Si Sara ni buat bisnes sendiri... Handmade Headband... Serious VERY THE CUTE ONE... 


 Aku nak order ni, tp segan lak... Maybe next time... nk pakai masa p honeymoon bercanda di tepian pantai... ahohoiiiiii... grrrrrrr... aumwwwww...


 VOUGE gituuu...

Yang nie, org COMEL je blh pakai... di ulangi ORANG COMEL... hahahaaaaaaa...


Aku 1st time LIKE page die terus order headband dari dia... Terus jatuh hati wa cakap lu... Tak tau la korang kan... Tapi aku nie jenis yang suka buat kelainan... Suka mencuba benda yang agak janggal untuk org lain tapi tidak pada sesetengah org... Dulu masa aku FREEHAIR, aku nie jenis yg suka buat macam2 hair style... So accessories tak payah cakap... Penuh laci n even ada kotak khas untuk simpan suma tu... Even aku sekarang dah pakai tudung pun masih suka beli headband lagi tau... Sebab nak melawa kat rumah(mcmlah ada org tengok)... Ehekzzz... Tapi now dah pakai tudung, kenalah pandai nak fashion kan tudung dan shawl tu... Biasa aku pakai je tudung IBUK2 tu... Senang, masuk je dan siap... Lagipun aku suka beli yang catchy2, manik2 or asal latest je aku nk try... Tp tgk gak laaa... Klau pakai shawl, aku suka letak pin2 butterfly yg comel2 sebagai pemanis rupa... Hahahaaaaaaaa... Lucu... Ehhh... Jauh lak cita aku...


Madia Madia, thanks tau 4da shawl... See see... Anything in green will suit me the best kan... Heheheeeeee... >>> aku dah kurus... hahahaaaa...

So back to story, aritu aku p order kan... So few days back, Sara email aku cakap yg headband aku dah siap... Uhhh uhhhh... SUKAAAAAAAAA... So arini kita org janji nk jumpa sbb nk handover headband ORANG COMEL ehhh aku...

Tadaaaaaaaaa... Headband aku order...

hijau mesti ada ok... WAJIBBB...

comel kan... ORANG KAT BAWAH NIE...

kan dah cakap ORANG COMEL je blh pakai... hahahaaaa... NO NO... not oily face... i dun have oily face... only flawless skin.. uhukkzzz... *batuk sat*

So sapa2 yg rasa diri tuh COMEL, meh ramai2 LIKE SARAVELLA'S CRAFTS kat sini... Or follow blog dia kat SARAVELLA'S CRAFTS... Klu nak headband free pun boleh... Die ada wat contest... Boleh menang ni yang kat bawah nie...

aku pun nak... sapa tak nak barang free kan... huhuuu...


Nie bukan iklan tajaan Maxis Hotlink ok... Tp kalau dorg nk amik aku jd duta... 
AKU SUDI OIII...

panggilan = RM0.33sen seminit... sms = RM0.07sen persms TO ALL TELCO... Huhhh... Very irresistible... i say its CHEAP... Very CHEAPPP... Where can u get FAMILY SIZE PIZZA with the prize of RM ONE RINGGIT...? Put aside the top up ok... Erghhhhhhh... Huhuuu... Kumpul byk2 so that can eat pizza everyday... Ehh of coz lah sharing is caring... The lucky one will be Ahim my colleague la... Muahahaaaa...

Ok ok... Banyak cakap pulak... Well well... That's all... Don't forget to add and follow Sara ok...


3 Tinta Menari Bersama...:

BSI-BSR-VIVIAN said...

nice headband...

kumpul jak byk2..mun dah rasa sik terkabir mok makan..berik dgn kmk...

Asma Jalalyna said...

@BSI-BSR-VIVIAN heheheeee... bolh2.. .tp mek xmerik ktk... merik cdak Bobo, Rimo ngn Suki makey... eheheeeeeee... blh sik...? mesti cute cdak koh...

Saravella said...

Thanks dear for promoting~~ =) I'm so delightful you really lurve those headband..
Thanks again!! hugs~

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers