Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

Heartbeat.my

Mesti ramai yg dah pernah dengar tentang Heartbeat kan? Mesti ada yang dah ratusan ringgit dalam akaun. Embun aritu dah register tapi xtau fungsi nya. Ingatkan untuk beli hadiah birthday or hari ibu je ke... Rupa2nya, boleh earn money. Heheheee...

ni my 1st choice utk upcoming Mother's Day... ni contoh amik dr website heartbeat.my...

ni pun dari heartbeat.my...comel kannn... nanti gmbr tu blh la tukar sendiri ikut suka laaa...

Mcm2 lagi yg ada kat website tu... Try la usha2 kat sana... KLIK je mana2 banner Heartbeat.my yg ada kat blog Embun nie yeee... Siyes hadiah2 mmg cantik gile... Embun pun dah usha2 nk order utk my Mak and utk Kiroro... Tinggal nk wat payment je... Ala Kiroro, terpaksa lah bg belated gift boleh? Embun xsempat nk p window shopping cari hadiah idaman Kiroro... Al-maklumla, Embun kan wanita yg slalu sibuk dan moden... Shopping on9 jeeeeee... Erkkk... Hahahaaaa... Guling2 sampai lebam...

Tau tak naper Embun kate, barang2 kat situ best...? Sebab Embun dah dpt in advance gift dari buddies Embun, Madia & Iwan... Cantik gileeee wpun gmbr tempek tu gmbr semasa Embun ntah brapa thn sudah... Tak ingat lak... Tp excited gile... Yelah... "Kau ade ke handy mirror yg tempek muka ko sendiri...?" Hahahaaaaa... Embun adaaaaaaa... So Embun tanya lah Madia beli kat mana? Rupanya Madia yg xde blog lagi advance dr Embun... Dia pun usha kat heartbeat.my... Hebat kawan aku nie...


Siyes Embun mmg suka bercermin... Nak kata kalau slalu tgk cermin blh jd mcm LISA SURIHANI, tak jugak... Heee... Tp ntah... Pantang tgk cermin mesti nk tgk gak... Kat opis ada satu gak cermin kecik... Beli masa sdg merempit meronda2 kat WS dgn Kiroro...

So, sapa2 yg teringin nk bagi hadiah yg lain dr yg lain kat ibu ayah, adik beradik, kawan2, kekasih hati, kekasih gelap erkkk... Bolehlah usha2 kat website tu yeee... Nanti Embun update kalau Embun dah dapat barang2 tu k...

Nota Chenta Embun:// Arini kene marah mak sbb nak beli Darlie Mineral Salt... Mak cakap, gigi dah putih nk bg putih mcm mana lagi...? Erkkk... (=_=)! MALUUU... *tapi dapat gak*=D


2 Tinta Menari Bersama...:

pelangi said...

waooooo dah ada entri pasal tok ehhh

ღ❤❣::Embun Malam::❣❤ღ said...

@pelangi heheheeeeee...kbtln ada idea...

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers