Lirih Tinta Ku...

It's so easy to think about love, to talk about love, to wish for love... But it's not always easy, to recognize love, even when we hold it in our hands...

HeartBeat

~Nuffnang~

{::}Frust Mode Part Two...{::}

Aritowk pun aku frust koh... Lbh kurang ngn marek... Frust menaaaaa... Frust ku ritowk gik maha hebat dr marek... sampeykan aku xda mood nk kerja... Asa nk gie kepcie cium bau nya jak shari2 towk... Hemmmmmm... Aku frust sampeikan nk nulis blog towk pun aku mls... Tp aku gagahi juak sbb aku mok carik sum1 yg sudi mdgr luahan ati ku...


Frust ku rasa duak aritowk sik sehebat aku pras masa aku dpt tauk Tom Cruise nikah ngn Katie Holmes... Gk dpt ku terimak...


Pras aku towk lebih hebat dr perasaan terkejut ku masa dpt tauk siapa sbnrnya gerek nigga Sen yg InneSEN itewww... Kekasih Gelap Sen yg mmg gelap...

Betapa cerianya Ameera menjual pisang k molah cucur pisang spjg bln posa towk... Almaklumlah mok carik duit k nikah ngn Sen klak... Hmmm... Nikah lak seruk k Sen...

Pun sik sehebat keprasan Rafael Benitez masa Liverpool kalah ria... Lamak dah dolok... Latest boh cita... Nang pras lah aku selaku kipas mati Liverpool... Bak kata Khaisha... "Kmk towk kipas mati..." sapa kah aria... lupak ku... ehekzzz...


Juga sik sehebat pras aku masa aku dpt tauk dr Abg&Kak Terbiut yg hero kegemaran ku tek singgah d satok meli k sungkey juak... Wuaaaaaa... Pinjam gmbr lok oi... Lak merik balit k...


Tapi aku mena pras aieeeee... Aku pras bila aku kerja mcm x dihargai... Setiap salah suma nampak... Yg bgs polah kita tek alu xnmpk... Aku pras bila aku mintak or request sst yg mbawak kpd kbaikan n meng up kan environment tpt keja ku tek, masih pending or dlm erti kata lain nya xapprove... Pasya komplen mcm2... Aku towk lah aku ya lahhh... Sedih aieee bila idea n usaha yg kita polah tek selepas request yg dah d tolak tek sik d hargai... Sedih ati ngenang dirik koh... Mun skali dua dpt terimak... Mun dah berkali2...? Ktk org pernah xrasa mcm ya...?

Frust ya rasa mcm bila hidong kita gatal, korek2 xjuak ada taek idong nak... Tp rupanya tek nenggel rah idung... {::}kpd yg sik berkaitan gk... tok adalah luahan hati aku... mun ko rasa nk merepot ke management aku, sila jak... bgs gk... dpt ku mluah apa yg patut n sak cdak tauk apa rasa ati staff nya towk... alu ngerechor aku ehhh... mbak sabar ehhh... and kpd boss *misalan lah nya baca tek nak...*, towk nang mena2 luahan ati kmk... ngn ktk dpt la kmk bsadu... sbb mungkin ktk akan paham...{::}

Bah dah lah... Mls ku nk nulis pjg2 gk... Lak tersadu yg xpatut d sadu... ALmaklumlaaa... Ramei juak dak bloggers towk tauk siney aku kerja... Yerrr... Maklumlaaaaa... I kan Glamerrrrrr... Auwww... Ehekzzz... Lastly... Aku rindu mena ngn K.I.T.AK... Serious aieeeeee... Nang rindu menaaaaaa... Gmbr skdr illustrasi k... Xda kaitan...


7 Tinta Menari Bersama...:

khairul onggon said...

yohhh seksi da jak ompuan gambar last ya.. tebik posa kmk eh.. tulahhh ktk embun hehehe...

KHaiRuL aNTaSHa said...

alu tebik posa..ya ku malas.. :p

udah2 gik fras asz...cium jak bau kepsi sia..adoheh..nektok lega nak pas di luah?? ilex2 jak syg...

eMBuN_mALaM said...

Abg Onggon... sapa soh ktk nangga... eheheeeee... bkn slh kmk... :D

Krol, lega juak... pastowk gie cium... ehekzzz...

Razak said...

Nang bulan posa tok byk dugaannya...kitak sabar jak, iboh frust agik ek

eMBuN_mALaM said...

Makseh Abg Razak... Insya Allah... kmk nang sbr... skdr nk meluah rasa ati jak... ktk di siney owhhh? blur kmk...

bunga said...

mbak ilek kak asz..boh di peras gilakk.. anggap jak dugaan di bulan puasa..

eMBuN_mALaM said...

thanks Katie... kmk ok... ya bkn jak dugaan bln posa... ya nang dugaan ari2... tmbh bln posa towk... makin kuat jk dugaan ya... xpa... kmk tabah bah... thanks yaaa...

There was an error in this gadget

HeartBeat

~Good Writer With Good Stories...~

~Komentar Anda...~

Get This Recent Comment Widget!

Followers